Kundeservice
98 65 82 11
Alle hverdage 8-16

I mere end 50 år har Asger Olesen leveret produkter i træ, hvor udgangspunktet har været at kombinere design, funktionalitet og høj håndværksmæssig kvalitet.  


Blandt virksomhedens mest klassiske og populære produkter er tavlegrej i træ: Pegepinde, linealer, trekanter, passere og vinkelmålere. Produkter, der trods nutidens markante indtog af IT i undervisningen, hører til i undervisningslokalerne på enhver skole og institution.

At vi fortsat fremstiller tavlegrej i træ, er enkelt at begrunde: For det første er redskaberne meget behagelige at arbejde med, for det andet ligger kvaliteten og holdbarheden på et højt niveau, og for det tredje er træ verdens mest klima- og miljøvenlige råstof.
Blandt andet fordi det er CO2-neutralt. Dette i modsætning til eksempelvis plastik.


Firmaet Asger Olesen har rødder i Asger Olesens Træindustri, der blev grundlagt af Else og Asger Olesen der var hjemmehørende i Frederikshavn. Asger Olesen var tømrermester, og underviste sideløbende på teknisk skole. Her manglede han noget ordentligt tavlegrej, som han derfor begyndte at fremstille selv. Siden har tavlegrej fra Asger Olesen været at finde på skoler og institutioner landet over.

I 1999 blev virksomheden overtaget af Poul Erik Pedersen og Niels Smidt, med sidstnævnte som daglig leder. Den flyttede senere til Aalborg.

I 2019 blev virksomheden overtaget af Brdr. Petersen og flyttede til Ravnkilde. Asger Olesen har i dag udelukkende fokus på tavlegrej i træ til undervisningsbrug.